Stillingsannonse:

4human er i sterk vekst - er du vår nye kollega?

Søknadsfrist: Snarest

Om stillingen

Arbeidsgiver: 4human HRM AS

Stillingstittel: Partner Account Manager, Customer Success Manager og Senior SW-sales

Kontaktperson: Nina Holen Arnes

Telefon, 474 40 626

Søknadsfrist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

4human HRM vokser og søker tre offensive og kommersielle salgsprofiler!

Trigges du av salg, høyt tempo, vekst og HR-relatert programvare?

4human HRM leverer et komplett HRM-system for alle virksomheter uavhengig av størrelse og bransje. Vi leverer HRM-system til blant annet varehandel, helse, utdannelse, forskning, bank, finans, logistikk, bygg og anlegg. Over 1.500 selskaper med mer enn 300.000 brukere benytter tjenester fra 4human. HRM-systemet inkluderer blant annet tjenester rundt lovpålagt sykefraværsoppfølging, fraværsregistrering, innkalling og skjemaer for dialogmøter for den sykemeldte.

Som et ledd i å sikre videre vekst og utvikling, skal det nå tilsettes tre offensive og løsningsorienterte profiler i selskapet, Partner Account Manager, Customer Success Manager og Senior SW-selger. Se beskrivelse under for hver av stillingene.

Partner Account Manager (PAM):Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være å støtte, drive og motivere et utvalg eksisterende partnere til å nå felles ambisiøse mål innenfor salg av 4human HRM-programvare.

Du skal tilrettelegge for, og være dine partneres førstevalg av løsning for deres kunder. Opplæring, utvikling og skape vekst vil være de viktigste måleparametre i stillingen.Aktuelle kandidater har noen års erfaring med partnerarbeide innen salg av skybasert software. Du forstår programvare og systemer, og har god innsikt i hvilken rolle HR spiller i bedriftene der ute. Du har god kjennskap til hvordan verdikjeden fungerer, og hvordan du skal bidra overfor dine partnere for å skape suksess.

Customer Success Manager (CSM): Som CSM vil dine viktigste arbeidsoppgaver være å følge opp eksisterende kunder, utvikle kundeprogrammer, definere kundereiser, planlegge forum og eventer, introdusere nye produkter/ funksjonalitet og moduler til kundene. Du jobber på tvers av organisasjonen og skal være kundens venn i 4human. Utvikling og perfeksjonering av ambassadørprogrammet vil være en sentral del av jobben.Aktuelle kandidater har en kommersiell innstilling og erfaring fra tilsvarende rolle, gjerne i andre programvareselskaper. Du forstår hvilken rolle HR spiller i bedriftene, og du er en dyktig nettverks – og relasjonsbygger.

Senior SW-selger (SSW):Som Senior selger programvare vil dine viktigste arbeidsoppgaver være å drive direkte salg til nye kunder som ser viktigheten av å satse på sine ansatte. Du skal jobbe oppsøkende mot potensielle sluttkunder i Norge, og vil være en viktig bidragsyter til den videre veksten i 4human HRM. Aktuelle kandidater har noen års erfaring med oppsøkende salg og trives med å drive salgsprosesser fra a-å. Du har jobbet med SW-salg tidligere, og forstår verdien av å ha rett programvare som løser kundens utfordringer. Har du jobbet med salg av HR-relaterte systemer vil det være en fordel.

Felles for alle stillinger:Vi tror du har høyere relevant utdannelse, f.eks. en bachelor innen HR, økonomi eller marked. Kandidater med relevant HR-utdannelse/ bakgrunn vil ha en fordel. Du har en kommersiell innstilling, og forstår hvordan god programvare gjør hverdagen lettere for dine kunder, og evner å selge inn dette til de rette kontaktpersoner. Du trigges av å oppnå tilfredse kunder, og motiveres av å i samarbeid med egen organisasjon levere blant markedets aller beste løsninger innen HR-systemer.Andre vil trolig beskrive deg som en person med solid brukerkompetanse på IT, god prosess- og rutineforståelse, og god grunnleggende forståelse av HR-faget. Dine referanser vil beskrive deg som en som skaper solide resultater på egen kjøl.

Som person er du strukturert, nøyaktig og pålitelig, samtidig som du har solid "stayer-evne" og stort pågangsmot. I disse stillingene får du stor påvirkningskraft og vil inneha en viktig rolle i selskapets videre utvikling. Vi tror videre at du:

  • er en utpreget løsningsorientert lagspiller
  • motiveres av at kunder blir fornøyde og entusiastiske
  • har meget gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
  • er kommersiell og offensiv overfor din kunder og relasjoner
  • er selvgående, initiativrik, mål- og resultatorientert
  • ønsker å utvikle deg selv og teamet, stadig lære mer og bli bedre
  • er en aktiv bidragsyter til å skape et godt arbeidsmiljø rundt deg

Vi tilbyr spennende stillinger i et raskt voksende programvareselskap innen skyløsninger for HRM/ HCM. I 4human får du et godt kollegialt miljø og gode rammebetingelser for å lykkes, og store muligheter for faglig utvikling i et aktivt og sosialt miljø. For rett kandidat vil det være gode karrieremuligheter i selskapet. Du vil få grundig opplæring og innføring i konsernets løsninger og produkter. Konkurransedyktige betingelser. Merk din søknad hvilken av stillingene du er interessert i.

Arbeidssted vil være fleksibelt, vi tror kanskje du bor på strekningen Hamar - Grenland. 4human har kontorer i Sarpsborg, Oslo, Asker, Tønsberg og Skien. 4human har en fleksibel tilnærming til arbeidssted, og bosted er ingen hindring.

Ønsker du å vite mer om disse stillingene er du velkommen til å kontakte vår rådgiver i SalesJobs, Roar Isachsen, på tlf. 957 07 457, eller roar@salesjobs.no.

Kjenner du noen som opplever HR-faget som spennende, men har andre kvalifikasjoner? Se www.4human.no for flere stillinger som skal besettes i konsernet.

Om arbeidsgiveren

4human HRM AS er en ledende nasjonal leverandør av SaaS løsninger innen personalutvikling og -forvaltning. Vi er mer enn 80 dyktige medarbeidere som utvikler, selger og forvalter moderne, skybasert programvare.

Vår skybaserte HRM løsning er et komplett modulbasert HR-system for oppfølging og videreutvikling av ansatte. Vi hjelper ledere og personalansvarlige med en enklere og mer effektiv arbeidsdag og vi sørger for at de ansatte blir ivaretatt på en god måte og har enkel tilgang på relevant informasjon. Vi har mer enn 1.500 kunder med over 300.000 ansatte som benytter våre løsninger daglig.

Våre team jobber i trivelige kontorer i Oslo, Asker, Sarpsborg, Skien, Stavanger og Tønsberg. I tillegg er vårt utviklingsmiljø lokalisert i Polen. Vi startet i 2017 utviklingen av en helt ny HR-plattform, som nå er under kraftig videreutvikling. Vi er inne i en sterk vekstfase og skal både kjøpe virksomheter og ansette flere dyktige kolleger. 4human HRM er en del av 4human konsernet, se www.4human.no for mer informasjon.

Navnet vårt forplikter, og vi lever etter at vi er til for mennesker (4human). Vi er opptatt av at våre medarbeidere skal ha stor frihet, at de går i front, tar grep, er teamorientert og viser vei dette oppmuntres. Vi bruker hverdagene til å utvikle oss, vi vet at faget og kompetansen er ferskvare og vi tror at dette utvikles best i tett samarbeide med kolleger og våre kunder. Vi har en offensiv tilnærming til fleksibilitet og er opptatt av at jobben gjøres og ikke hvor den gjøres.

Vi er ute etter deg som tar initiativ og som ønsker å utvikle deg selv og andre rundt deg. Vi vet at humor, stor "takhøyde" og et godt arbeidsmiljø er viktig i en hektisk arbeidsdag med høyt tempo - Er du kollegaen vi leter etter?

Spørsmål om stillingen

KontaktpersonRoar Isachsen

Stillingstittel: Partner/ Rådgiver

Kontaktperson:Nina Holen Arnes, telefon 474 40 626

Stillingstittel: Bedriftsrådgiver

Powered by Labrador CMS