Stillingsannonse:

Bli HR-Rådgiver i Redningsselskapet!

Søknadsfrist: 27.november 2022

Om stillingen

Arbeidsgiver: Redningsselskapet

Stillingstittel: HR rådgiver

Søknadsfrist: 27.november 2022

Ansettelsesform: Fast, heltid

Sted: Horten

Redningsselskapet (RS) redder liv, berger verdier og driver forebyggende arbeid for å nå vår visjon "Ingen skal drukne". For å styrke vår evne til å støtte alle ansatte og frivilligheten i RS søker vi i avdeling Mennesker og Kultur etter en HR Rådgiver i nyopprettet stilling.Som HR Rådgiver i Redningsselskapet er du sikret en spennende arbeidshverdag med varierte HR oppgaver på tvers av organisasjonen på land og på sjø. Vi har spennende prosjekter på gang, med blant annet implementering av nye systemer og flytting av hovedkontoret vårt til Horten i 2024. Her er RS sitt nye hjem under utbygging. RS Noatun skal bli en komplett maritim arena for RS sine aktiviteter, og blir fremtidens arbeidsplass for Redningsselskapets ansatte.Arbeidsoppgaver:

 • HR støtte til ledere og ansatte i HR relaterte spørsmål og utfordringer
 • Fortløpende saksbehandling av HR saker
 • Rekruttering både av sjø- og landansatte
 • On/offboarding
 • Opprette og vedlikeholde ansatte og ansattinformasjon i HR-systemene Unit 4 og OCS HR
 • Sykefraværsoppfølging
 • Bidra inn i bemanning av redningsskøyter
 • Rapportering, både lovpålagte og RS-interne rapporter
 • Bidra inn i utforming av kompetanseutviklingsprogram både for sjø- og landansatte
 • Bidra til å nå strategimål, deriblant økt mangfold i RS

Kvalifikasjoner:Vi ser etter deg med følgende bakgrunn:

 • Utdanningen innen HR/organisasjon/ledelse på universitet/høyskolenivå
 • Noen års erfaring fra lignende rolle
 • God kjennskap til HR systemer, gjerne Unit 4
 • God kjennskap til IT verktøy, herunder Microsoft Office 365

I tillegg er det en fordel om du har:

 • Kjennskap til HR systemet OCS HR
 • Erfaring fra maritim og/eller Aviation bransjer, bemanning eller frivillige/ humanitære organisasjoner

Personlige egenskaper:Vi ser etter deg som er genuint interessert i og opptatt av mennesker. Du er proaktiv, liker å samarbeide på tvers av avdelinger, samtidig som du evner å jobbe godt selvstendig. Hos oss vil du ha mange baller i luften, og håndtering og prioritering av dette er viktig. Du er en positiv kulturbygger og evner å bygge relasjoner til ledere og ansatte i organisasjonen vår. Til slutt er det fint med en dose analytiske evner og interesse for tall.Vi tilbyr:I RS-familien tilbyr vi en jobb som betyr noe – for deg og for andre. I tillegg til det har vi:

 • Fem ukers ferie, samt ekstra fridager ved jul og påske
 • En variert arbeidsdag med stor frihet
 • Mulighet for trening og annen aktivitet i arbeidstiden
 • God innskuddsbasert pensjonsopptjening og helseforsikring
 • Fleksitid og mulighet for delvis hjemmekontor

Vi i Redningsselskapet ønsker at våre ansatte i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevne. Vi vil sørge for tilrettelegging på arbeidsplassen om det er behov for dette. Noen av våre stillinger kan ha egne helsekrav og krav til fysisk skikkethet.Vi gjør oppmerksom på at Redningsselskapets hovedkontor og dermed arbeidssted for stillingen er planlagt flyttet fra Oslo til Noatun utenfor Horten våren 2024. Det gis fleksibilitet knyttet til arbeidssted frem til flyttingen, men noe reising mellom Lysaker/ Horten må påberegnes.Våre ansatte har båtførerprøve og førstehjelpskurs med hjertestarter (disse kan du selvfølgelig få hos oss).Søknadsfrist er 27/11, men vi behandler søknader fortløpende, så ikke vent med å søke. Håper vi hører fra deg!

Om arbeidsgiveren

Redningsselskapet er en frivillig, humanitær organisasjon som har til formål å redde liv, berge verdier, og gjøre sjøvett til allemannseie. Vi spiller en sentral rolle i norsk sjøredningstjeneste, og utfører ca 80 % av alle sjøredningsoppdrag som kanaliseres gjennom landets to hovedredningssentraler. I fjor reddet vi 31 menneskeliv og vi hadde over 9000 oppdrag. Dette viser at Redningsselskapet er avgjørende for beredskapen langs kysten.Totalt har vi 53 redningsskøyter hvorav halvparten er bemannet av fast ansatte og den andre halvparten av frivillige, samt fire ambulansebåter som driver ambulansetjeneste for Helgelandssykehuset og Nordland sykehus.I tillegg til redningsskøytene er vi representert over hele landet med våre regionskontorer, hovedkontoret på Lysaker i Oslo og kontorlokaler i Horten. I våre lokaler på Noatun utenfor Horten finner du RS Sjøredningsskolen som er Norges ledende senter for sjøsikkerhet og maritim kompetanse og RS Noatun som har restaurant, overnatting for over 50 gjester og konferansevirksomhet. Det er vedtatt at nytt hovedkontor skal bygges her, og at dette flyttes fra Oslo til RS Noatun fra høsten 2024.På sjø og land er vi i dag rundt 340 engasjerte medarbeidere som sammen med 1.200 frivillige jobber for vår visjon "Ingen skal drukne". Kjenner du deg igjen i verdiene våre; modig, profesjonell, til stede, inspirerende og kundeorientert? Da vil vi gjerne ha deg med i RS-familien!

Lena Frida Berggren (mannskapsleder)

Tlf.: 41 25 45 27

e-post: Lena.Friden.Berggren@rs.no

eller

Daniela Marthinussen

Tlf.: 41 16 27 57

e-post: daniela.marthinussen@rs.no

Powered by Labrador CMS