Stillingsannonse:

Galvano Industri søker Kontorleder

Søknadsfrist: Snarest

Om stillingen

Arbeidsgiver: Galvano Industri AS

Stillingstittel: Kontorleder

Søknadsfrist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

Sted: Kirkeveien 17, 8207 Fauske

Kontaktpersoner:

Odd Nordal, Tlf: 992 65 020

eller

Hans Torger Austad,

tlf.: 906 82 092

Vi søker etter kontorleder for å styrke staben, og sikre at administrative oppgaver ivaretas.

Kontorleder vil ha ansvaret for administrative oppgaver ved kontoret på Fauske, herunder økonomi, HR og generell kontordrift. I tillegg vil jobben også omfatte markedsarbeid og kundekontakt.

Stillingen er direkte underlagt Daglig Leder, og i dennes fravær vil Kontorleder tre inn som ansvarlig for driften.

Vår nye kontorleder har gjerne utdanning innen HR, ledelse, økonomi. Relevant arbeidserfaring kan veie opp for manglende formalkompetanse. Vi legger til grunn at vår nye kontorleder har administrativ arbeidserfaring.

Det forventes god grunnkunnskap i bruk av Office pakken, og erfaring med økonomistyring, budsjettarbeid ol. Videre kreves det gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner. Vi vektlegger gode samarbeidsevner og evnen til gjennomføring. Som Kontorleder i Galvano Industri er ingen oppgaver for store eller små, du må ha et godt helhetsblikk. Vi forventer du tar initiativ, jobber selvstendig og liker å løse utfordrende oppgaver.

Om arbeidsgiveren

Galvano Industri AS er en industribedrift som produserer fjellsikringsbolter og annet utstyr for berg - og tunell industrien. I tillegg driver Galvano Industri AS varmforzinking, og pr i dag er vi det eneste anlegget i Nord Norge, nord for Trondheim. Galvano Industri er etablert sentralt på Fauske, og bedriften omsetter for ca NOK 30 mill i året. Bedriften har i dag 12 ansatte, samtidig er markedet økende, og det er et betydelig vekstpotensial fremover.

Powered by Labrador CMS