Stillingsannonse:

Hansa Borg Bryggerier AS søker  Head of HR BP Supply Chain

Søknadsfrist: 22. november

Om stillingen

Arbeidsgiver:  Hansa Borg Bryggerier AS

Stillingstittel:  Head of HR BP Supply Chain

Søknadsfrist: 22.11.2023

Ansettelsesform: Fast

Sted: Bergen

Kontaktperson:  Erik Vaag
Stillingstittel: Director HR & Compliance

Telefon: 95 83 02 03

Brenner du for menneskene i organisasjonen?

Kjære HR Rådgiver,

har du et like stort og brennende engasjement for menneskene i organisasjonen som vi har? Menneskene er det viktigste konkurransefortrinnet vårt!
Og din jobb er viktig for oss. Vi er ca. 350 ansatte, med et stort og brennende hjerte for merkevarene, kulturen og hvordan vi sammen kan vinne. Vi utfordrer status quo ved å gjøre det bedre hver dag på en morsom, smidig og bærekraftig måte,
og skape gode og hyggelige øyeblikk for våre forbrukere. Vi er opptatt av å i digitalisere og innovere våre prosesser. Blir du like engasjert som oss av å holde deg oppdatert og følge med på trender og innovere på HR faget?

Vi endrer vår HR- organisasjon og oppretter to nye stillinger som Head of HR Businesspartner for kommersielt og Head of HR Businesspartner for Supply Chain. Å jobbe i HR hos oss er spennende, variert, utfordrende og lærerikt!
Du vil være en viktig bidragsyter inn i et engasjert team som er stolte over jobben vi gjør og som har et sterkt fokus på å jobbe sammen mot våre felles mål.
Høres dette spennende ut? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg!

Christin, vår Head of Business Partner Group Functions / Talent Acquisition specialist, har jobbet hos oss i over 8 år. Hun sier det er alltid noe nytt å lære om bransjen og selskapet. Vi er midt i en hektisk og spennende integrering mellom Solera og Hansa Borg og med Royal Unibrew. Vi på HR er gode på å inkludere, støtte og spille hverandre gode. Vi deler av vår kunnskap til faget og selskapet.
Vi har en god og lun humor sammen, noe som er viktig i en hektisk hverdag.

Hva vil vi at du skal gjøre hos oss?

Som Head of HR Business Partner Supply Chain vil du få HR-ansvaret for det forretningsområdet du er en del av. Her vil du være en viktig sparringspartner for våre dyktige ledere. Du vil være en viktig bidragsyter i å bidra til å få menneskene til å bli enda bedre til sammen. Du vil være ansvarlig for å gjennomføre omstillinger, rekrutteringer og bidra til å digitalisere, innovere og videreutvikle våre prosesser og initiativ som støtter våre forretningsstrategi.
Alt i samarbeid med organisasjonen og med resten av HR-teamet. Innenfor ditt forretningsområde vil du lede og utvikle ansattreisen fra onboarding til offboarding. Du vil ha ansvar for administrativt HR arbeid innenfor ditt område, som å utarbeide stillingsannonser, følge opp sykefravær, utarbeide ansatt avtaler mm. Vi er i ferd med å innføre Sucsess Factor som nytt HR system i alle land i Royal Unibrew. Sammen med resten av HR-teamet vil du jobbe med lederutvikling og sucsession planning og vi skal legge til rette for en positiv bedriftskultur som fremmer engasjement og trivsel blant ansatte. Vi har et tett og godt samarbeid med våre tillitsvalgte, noe du vil ha ansvar å følge opp innenfor ditt forretningsområde. I rekrutteringer benytter vi SHL OPQ test verktøy, om du ikke er sertifisert ønsker vi at du sertifiserer deg i dette.

For å lykkes i rollen ser vi gjerne at du har

 • Bachelor eller Master innen HR, organisasjonsutvikling eller ledelse
 • Relevant erfaring innen HR faget kan kompensere for manglende utdanning
 • Erfaring fra HR, gjerne som HR Businesspartner
 • Gode språkkunnskaper (skriftlig og muntlig) i norsk og engelsk,
  samt sterk formidlingsevne
 • Sans for digitale systemer, vi implementerer i disse dager HR systemet Successfactor
 • Erfaring med å utvikle og implementere arbeidsprosesser
 • Et strategisk og kommersielt tankesett forretningsforståelse
 • Sterk evne til samarbeid og er en lagspiller
 • En lærevillig innstilling, er åpen og nysgjerrig
 • Stor gjennomføringskraft
 • Erfaring fra endringsledelse og kulturbygging

Er vi en perfekt match?

Er du i ditt ess når du får jobbe med menneskene, når du får nerde på HR innovasjoner, prosesser, digitalisering og detaljer og se etter mulige og umulige løsninger sammen med andre? Elsker du å samhandle med mennesker og gir av deg selv i møte med andre? Da vil du trives hos oss! Om du i tillegg deler vår sterke interesse for faget, det å få jobbe med ulike fagområder og bidra til å forstå og utvikle organisasjonen slik at vi kan bli best sammen – ja da er vi en perfekt match! Vi er en gjeng som elsker det vi holder på med og feirer suksesser sammen.

Flinke folk har mange muligheter. Hvorfor skal du velge oss?

Hansa Borg og Solera er en del av drikkevarekonsernet Royal Unibrew,
som er et ledende multidrikkeselskap med sterke lokale merkevareporteføljer i Norden, de baltiske landene, UK, Nederland, Canada, Italia og Frankrike.
Med Royal Unibrew i ryggen skal vi utfordre de etablerte aktørene og offensivt ta andeler i markedet. Vi skal bygge og utvikle vår nåværende portefølje av egeneide merkevarer, vi skal utvikle porteføljen av merkevarer gjennom internasjonale partnerskap, vi skal lansere nye produkter og merkevarer og vi skal etablere oss innenfor nye kategorier. Vi er aktøren som skal drive trendene innenfor drikkevaresegmentene de kommende årene og være den foretrukne partneren til kunder som ønsker vekst! Ønsker du muligheten til å få utfordret deg selv og utvikle deg både faglig og personlig i en ambisiøs og engasjert organisasjon hvor du vil ha store påvirkningsmuligheter? Vi ønsker å gjøre en forskjell,
og vi håper du vil bidra.

Vi vil gjerne at du søker hos oss

Stillingen rapporterer til Director HR & Compliance. Vi har kontorer i både Bergen og Lysaker Oslo, og HR teamet sitter fordelt på begge lokasjoner.
Denne stillingen vil ha kontorsted i Bergen, og noe reisevirksomhet til våre andre lokasjoner må påregnes. Vi har kontorer på Kokstad tilknyttet våre produksjonslokaler. I våre kontorlokaler har vi lagt vekt på faglig samhandling,
og på anlegget har vi både bar og shuffleboard. Vi har godepensjons- og forsikringsordninger, helseforsikring og AFP og andre ansattgoder som tilgang til bedriftshytter mm.

Har du spørsmål til stillingen? Ta kontakt med
Director HR & Compliance Erik Vaag på telefon 958 30 203.

Om arbeidsgiveren

Hansa Borg Bryggerier og Solera Norge har en ledende markedsposisjon innen drikkevarer i Norge. Selskapet, som eies av Royal Unibrew, er representert innenfor en stor bredde drikkevarekategorier i Norge med en bred portefølje av øl, cider, energidrikker, mineralvann, vin og sprit. Vi går også nå inn i nye kategorier innen snacks, kaffe og te for å nå ut til enda flere forbrukere.

Hansa Borg Bryggerier og Solera Norge leverer til dagligvarehandelen, Vinmonopolet, hotell, bar og restaurant, KBS og travel retail. Vår målsetning er å tilby drikkevarer av høy kvalitet for enhver anledning. Hansa Borg Bryggerier og Solera Norge inkluderer datterselskapene Engelstad, Best Cellars,
Stenberg & Blom, Eurowine, Bottleneck, Winehouse, Multibev, Cuveco,
Vinestor og Nøgne Ø. Vi har kontorer i Oslo og Bergen og har produksjonssteder i Bergen, Sarpsborg, Grimstad og Olden.

Årsaken til vår suksess er entusiastiske medarbeidere og godt håndverk -
vi er stolte av våre sterke merkevarer!

Bli kjent med Hansa Borg Bryggerier, Solera Norge & Vinestor

Powered by Labrador CMS