Stillingsannonse:

Har du HR og HMS kompetanse og vil elske å jobbe i et fantastisk teaterhus?

Søknadsfrist: Snarest

Drag row

Om stillingen

Arbeidsgiver: Den Nationale Scene as

Stillingstittel: HR & HMS konsulent

Søknadsfrist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

Sted: Engen 1 / Simonsviken. Laksevåg, 5004 Bergen

Kontaktperson: Hanne Jacobsen

Tlf: 95 21 90 61

Da kan du være den vi ser etter!

Vi har en nyopprettet stilling som HR & HMS konsulent på Den Nationale Scene. Denne stillingen vil være en av våre fagpersoner innen HR og HMS, inngå i HR avdelingen og rapporterer til HR Sjef. Stillingen vil også samarbeide tett med HMS sjefen som også er Teknisksjef.

Arbeidsoppgaver som blant annet:

  • Bistå i arbeid med kontraktinngåelser, samt bistå mellomlederne våre i sykefraværsoppfølging, rekrutteringsprosesser med mer.
  • Bidra til kontinuerlig forbedring av teaterets arbeid innenfor HMS
  • Legge til rette for å fremme bedre HMS, med det endelige målet å eliminere uønskede hendelser
  • Utvikle og vedlikeholde våre HMS rutiner og prosedyrer samt beredskapsrutiner i henhold til lover regler, standarder og interne krav
  • Deltaker av HMS gruppen som håndterer alle avvik, forbedringsmeldinger med mer

Vi ser etter deg som har en bachelor- eller mastergrad i en passende disiplin. Lang relevant arbeidserfaring innen HR og HMS kan kompensere for manglende formell utdannelse. Vi tenker du skal være trygg i rollen og ha minimum 5 års arbeidserfaring.

Er du en systematiker med analytiske evner, med et klokt hode og varmt hjerte, og har en høy grad av åpenhet, etikk og verdier, - så kan du være den rette! I tillegg er det viktig for oss at du har en strukturert og ryddig arbeidsform og har stor arbeidskapasitet.

Vi tilbyr utfordrende og spennende oppgaver på et fantastisk teater, med gode pensjonsordninger og 5 ukers sammenhengende sommerferie samt Påske og juleferie. Fribilletter / fagutviklingbilletter til alle forstillinger.

Stillingen er i lønnsrammen iht NTL fra kr 471.995,- til 517 012,-

Om arbeidsgiveren

Den Nationale Scene i Bergen er en av landets fire nasjonale scenekunstinstitusjoner. Vi gløder for å skape magiske øyeblikk gjennom engasjerende teater, og skal tilby et mangfoldig repertoar av høy kunstnerisk kvalitet. DNS har ca 140 fast ansatte og spiller rundt 700 forestillinger på tre scene hvert år.I henhold til offentlighetsloven §25, kan opplysninger om søker unntas i offentlig søkerliste, dersom søkeren selv ber om det. DNS er forpliktet til å vurdere meroffentlighet og vil foreta en konkret vurdering av søkernes anmodning om fritak vurdert opp mot de hensyn som taler for offentlighet. Dersom DNS mener begrunnelsen for fritak ikke er tilstrekkelig, vil søker bli kontaktet slik at det gis mulighet for å trekke søknaden før endelig søkerliste fullføres.

Powered by Labrador CMS