Stillingsannonse:

HR-spesialist

Søknadsfrist: 29. november

Om stillingen

Arbeidsgiver: Azets Insight

Stillingstittel: HR-spesialist

Søknadsfrist: 29. november

Ansettelsesform: Fast

Sted: Oslo

Kontaktperson: Truls Roll

Telefon: 982 25 382

Bli del av HR-konsulentteamet hos en av Nordens fremste rådgivningsbedrifter!

I Azets Advisory har du spennende arbeidsdager i møte. Vi bygger nemlig en kompetanserik, verdiskapende og bærekraftig konsulentavdeling i et av Norges raskest voksende konsulentmiljøer, og hos oss står HR høyt på agendaen! Savner du fagmiljøet rundt deg å kunne sparre med, ha faglige diskusjoner med og kollegaer du kan utvikle deg sammen med? Som HR-konsulent i Advisory vil du bli del av et meget kompetent, fremoverlent og inkluderende HR-team med over 20 spesialister, der egen utvikling gjennom samspill på tvers er viktig. Du får mulighet til å være pådriver og bidragsyter i å identifisere spennende prosjekter, og du vil oppleve at du skaper en reell forskjell for kundene våre. Vi er en del av et konsulentmiljø som sammen med Karabingruppen består av nærmere 150 konsulenter. Vi sitter på 6 lokasjoner i landet, og vi har én felles ambisjon: Vi skal alltid gjøre oss fortjent til våre kunders tillit gjennom solid gjennomføringskraft og leveranser av høy kvalitet.

For våre kunder vil du kunne jobbe med:

  • Bredden av HR fra A til Å
  • Kultur og mangfold
  • Leder- og medarbeiderutvikling
  • Organisasjonsutvikling, endringsledelse, kompetanseutvikling og lederstøtte
  • Omorganisering
  • Digitalisering og effektivisering av HR-prosesser og transformasjon
  • Etablering av HR-prosesser og prosedyrer

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har et hjerte for HR, og som brenner for å levere det kunden har behov for! Du har jobbet bredt innen HR-faget, men kan samtidig kalle deg ekspert på enkelte av fagområdene. Du ser organisasjonen samtidig som du ser enkeltmennesket. Du er rågod på å kommunisere HR til alle nivåer i en organisasjon, i ulike bransjer. Vi tenker at du er en dyktig relasjonsbygger som ser muligheter for oss i markedet, og som ikke er redd for å ta tak i de. Har du noe erfaring som konsulent blir vi veldig glade! At du er tilpasningsdyktig, løsningsorientert og har godt humør setter vi pris på. Hos oss er det stor takhøyde og en tillitsbasert kultur. Om du også setter samarbeid og team høyt på dagsorden, da tror vi det kan bli en god match. Du lar deg trigge av å levere gode resultater og er ikke redd for å bli målt. Har du i tillegg høyere relevant utdannelse og minimum 5 års relevant erfaring, ser vi for oss at du vil passe godt inn i teamet vårt.

Hva kan vi gi deg?

  • En unik mulighet til å påvirke og utvikle HR-området i Azets Advisory
  • Et dyktig og støttende team i ryggen, som bistår deg og lytter til dine innspill
  • Opplæring i konsulentrollen og tett veiledning i salgsarbeid
  • Et bredt spekter av utfordringer i et solid internasjonalt selskap i vekst
  • Et morsomt, utviklende og inkluderende arbeidsmiljø med høy kompetanse
  • Faglig og personlig utvikling gjennom samarbeid i team, dedikert kompetanseheving og en karriere du kan satse på
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, i tillegg til konkurransedyktige betingelser og ofte en kakebit i den sosiale sonen

Arbeidssted vil primært være i Azets sine lokaler på Skøyen i Oslo, med mulighet for hjemmekontor etter avtale. Oppstart etter nærmere avtale.

Har du spørsmål eller ønsker du å vite mer om stillingen? Ta gjerne kontakt med Head of Advisory – Human Resource, Truls Roll, på telefon 982 25 382.

I Azets tror vi at de beste løsningene oppstår når vi deler ulike erfaringer og perspektiver med hverandre. Uansett bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn, legning eller funksjonshemming, ønsker vi deg velkommen til å søke på stillinger hos oss.

Powered by Labrador CMS