Stillingsannonse:

Nordic søker HR-leder

Søknadsfrist: 15. februar 2022

Om stillingen

Arbeidsgiver: Nordic - Office of Architecture

Stillingstittel: HR-Leder

Søknadsfrist: 5. februar 2022

Ansettelsesform: Fast

Sted: Kongens gate 21, 0153 Oslo

Kontaktperson: Eskild Andersen

Telefon: 996 03 377

Lurer du på hvordan det er å jobbe med 250 arkitekter og er en skikkelig god HR-leder?

Nordic - Office of Architecture søker etter en dyktig og engasjert HR-leder som kan jobbe strategisk og langsiktig med utvikling av Nordics fundament – våre medarbeidere og vår kultur. Vi er ute etter deg som er en spennende kombinasjon av en (god) kulturminister og en (flink) arbeidsminister.

Kompetansekrav

Utdanning på Masternivå i HR- og personalledelse, og minimum 5 år relevant erfaring fra kompetansebedrift. God kjennskap til gjeldene lovverk.

Rollen

HR-leder vil ha ansvar for daglig og langsiktig personaloppfølging og kompetanseutvikling. Du har et særlig ansvar for at alle våre ansatte blir sett, at de trives på jobb og kan utvikle sitt potensiale. Du vil også ha en viktig rolle i å utvikle vår kultur og vår interne identitet. Det forventes at du i kraft av erfaring og kompetanse vil være en pådriver i utvikling av HR funksjonene i Nordic.

HR-leder rapporterer til Daglig leder og er en del av selskapets ledergruppe.

Nordic har kontorer i Norge, Danmark og Island. Våre kontorer utenfor Norge har ikke egen HR, du vil derfor også ha et blikk mot dem. Arbeidsoppgavene vil spenne fra de langsiktige ideene til de konkrete oppgavene. Blant de konkrete punktene nevner vi noen:

Kulturutvikling

Lede an i det videre arbeidet med å skape en sammensveiset gjeng der alle kjenner hverandre best mulig – på tross av at vi er snart 300 ansatte fra over 30 ulike nasjonaliteter fordelt på kontorer i 3 land.

Kompetanseutvikling

Vi er genuint opptatt av våre medarbeideres karriereplanlegging og utvikling. Systemer og oppfølging av dette er ditt ansvarsområde. En del av dette er også planlegging, gjennomføring og oppfølging av årlige utviklingssamtaler og medarbeiderundersøkelser.

HMS, Arbeidsmiljø, personaladministrasjon

  • Du har selvsagt kontroll på alle lovmessige krav og vil ha arbeidsoppgaver som handler om våre fysiske og psykososiale forhold. I tillegg vil du ha ansvar for personaladministrasjon, med oppgaver innenfor sykefraværsoppfølging, permisjoner, personalgoder med mer.
  • Du snakker og skriver norsk flytende, og behersker engelsk meget godt.
  • Vi tilbyr et godt lønnsnivå, gode pensjons- og personalforsikringer, sosiale goder som avis, tilskudd til trening, og firmaleilighet på fjellet—i tillegg til et hyggelig og sosialt arbeidsmiljø i kanskje Oslos fineste kontorlokaler!

Nordic - Office of Architecture er del av Norconsult-konsernet og du vil dra nytte av HR-avdelingen der ved behov.

Om arbeidsgiveren

Nordic tilbyr et godt lønnsnivå, gode pensjons- og personalforsikringer, sosiale goder som avis, tilskudd til trening, firmaleilighet på fjellet—i tillegg til et hyggelig og sosialt arbeidsmiljø.Arbeidssted vil være i våre nyoppussede lokaler svært sentralt i Oslo. Her har vi gode fasiliteter til varierte arbeidsformer med ulike typer sittegrupper og møterom, samt modellverksted og materialbibliotek. Kantinen i Telegrafen tilbyr ypperlig lunsj

Powered by Labrador CMS