Stillingsannonse:

Norsk Scania AS Skøyen søker helse- og sikkerhetskoordinator

Søknadsfrist: 16. februar

Om stillingen

Arbeidsgiver: Norsk Scania AS Skøyen

Stillingstittel: Helse- og sikkerhetskoordinator

Søknadsfrist: 16. februar

Ansettelsesform: Fast

Sted: Oslo

Kontaktperson: Aase Buvaag Sollid

Telefon: 409 23 514

Ønsker du å bli med å videreutvikle Helse - og sikkerhetsarbeidet i Norsk Scania?

Vi bidrar til å frakte mennesker og varer, og har et sterkt fokus på bærekraftige løsninger. Scania er verdensledende leverandør av transportløsninger,
og markedsledende i Norge. Vi satser på utvikling og våre menneskelige ressurser, og har som mål å være den beste arbeidsgiveren.

Som Helse- og Sikkerhetskoordinator vil du være en del av vårt People & Culture Team. Arbeidsplassen din vil være på vårt hovedkontor på Skøyen,
med noe reisevirksomhet, som du i stor grad kan planlegge selv.
Du vil ha det overordnede faglige helse- og sikkerhetsansvaret, og koordinering av det daglige H&S arbeidet. Du vil sørge for at H&S er en prioritert, og integrert del av virksomheten. Gjennom din faglige veiledning, skaper du forståelse og motivasjon for utvikling av sikkerhetskulturen i Norsk Scania.
H&S koordinator er Norsk Scania sin representant i samarbeidsutvalget for utvikling av helse- og sikkerhetsarbeidet i Europa Nord.

Vi ser etter deg som:

Har solid kunnskap og arbeidserfaring innen HMS-arbeid i en landsdekkende virksomhet. Du er god på prosedyrer og forskrifter, og har erfaring med å utvikle sikkerhetskultur. Dine evner til å observere situasjoner, og analysere informasjon, setter deg i stand til å drive kontinuerlig forbedring og utvikling.
Av formell kompetanse har du en relevant utdanning fra universitet eller høyskole. Lang praktisk erfaring kan erstatte formell utdanning. Din muntlige og skriftlige fremstillingsevne er god på norsk og engelsk.

Ansvarsområde:

  • Faglig helse- og sikkerhetsansvar
  • Kvalitetssikre at selskapets retningslinjer etterleves, og er i henhold til norsk lov- og regelverk
  • Implementere nye retningslinjer
  • Oppfølging og rapportering av H&S hendelser
  • Analysere og iverksettelse tiltak for å redusere risiko
  • Koordinere aktiviteter med bedriftshelsetjenesten

Vi tilbyr:

  • En selvstendig rolle i et spennende og markedsledende selskap
  • Globale karrieremuligheter - vi er representert i hele verden!
  • Variert arbeidsdag med interessante oppgaver, og stor påvirkningskraft Du vil gjøre en forskjell
  • Dyktige og dedikerte kolleger, med fokus på samarbeid og et hyggelig arbeidsmiljø

Leser du fortsatt og synes dette høres ut som en spennende utfordring?
Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg!

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Om arbeidsgiveren

Norsk Scania er i dag Norges største egeneide forhandlerkjede av tunge kjøretøy med 48 servicepunkter og en omsetning i 2021 på 6 milliarder kroner.
Vi har mer enn 1100 ansatte, hvor hovedtyngden er knyttet til servicemarkedet. Som datterselskap av det svenske selskapet Scania CV AB representerer vi alle deres produkter; lastebiler, busser, motorer og servicemarkedstjenester i det norske markedet.

Globalt har Scania 50 000 ansatte i omtrent 100 land. Sammen med partnere og kunder er vi en pådriver for skiftet mot et bærekraftig transportsystem med mobilitet som er bedre for næringslivet, samfunnet og miljøet.

VI mener at sammen med våre partnere og kunder kan vi utvikle løsninger som lar oss oppnå håndfaste resultater for reduksjon av vårt karbonavtrykk. Ved hjelp av samarbeid kan vi identifisere mulighetene og løsningene på de lokale og globale utfordringene vi står overfor.

Powered by Labrador CMS