Stillingsannonse:

Sweco Norge søker teamleder HR-support og analyse

Søknadsfrist: 22.januar

Om stillingen

Arbeidsgiver: Sweco Norge

Stillingstittel: Teamleder HR-support og analyse

Søknadsfrist: 22.januar

Ansettelsesform: Fast

Sted: Oslo

Kontaktperson: Vibeke Østensjø

Telefon: 975 98 641

Vi må nesten klype oss i armen når vi tenker på reisen vi har tatt fra vår spede begynnelse for 100 år siden. Kan du tro det? Fra å ha startet som et lite hjemmekontor i 1921 slår vi oss i dag på brystet av å ha prosjektert noen av de grønneste og mest ambisiøse byggeprosjektene i moderne norsk tid.

Nå inviterer Europas ledende arkitekt- og ingeniørvirksomhet en ny HR-stjerne om bord for å lede vårt HR-support- og analyseteam og videreutvikle selve drivverket i vår virksomhet, nemlig våre 2000 ansatte.

At Sweco er et internasjonalt konsulentselskap i sterk vekst vil nærmest være en underdrivelse - de fem siste årene har vi fått over 1000 nye kollegaer bare i Norge! Til tross for at vi nå er 2000 dedikerte Sweco-ansatte er vår stabsfunksjon fortsatt slank og agil, noe som innebærer at vi arbeider smart og digitalt for å kunne bistå våre mange ledere.

Hos oss gjør du en forskjell! I forlengelsen av vår vekststrategi stilles det også endrede krav og forventninger til vår HR-enhet. Vi ser nå etter en analytisk anlagt teamleder som kan styrke vår evne til å ta datadrevne beslutninger og som brenner for å levere HR-support av ypperste klasse. Du vil rapportere direkte til
HR-direktør og være en viktig sparringspartner for Sweco Norges ledergruppe.

Hos oss vil du utvikle deg! Rollen som teamleder for HR-support og analyse er nyopprettet, og du får gode muligheter til å sette ditt personlige preg på stillingen. Teamet består i dag av tre erfarne og dedikerte medarbeidere som jobber med et bredt spekter av HR-oppgaver. Som teamleder vil du få sette retning, legge til rette for at dine medarbeidere trives, utvikler seg og kan yte sitt beste. Vi benytter Successfactors (SAP) som HR-system, og eierskapet til de ulike HR-systemene vil ligge til denne rollen.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

 • Ta et helhetlig ansvar for å gi organisasjonen riktige data for å ta riktige beslutninger
 • Ha personalansvar, lede og motivere teamet til å løse saker mest mulig effektivt
 • Implementere og hente ut effekter av nye systemer, blant annet serviceportal og LMS-system
 • Ha et forretningsmessig blikk og ta ansvar for å videreutvikle og forbedre
  HR-tjenesten

Vi tror at du har:

 • Høyere utdannelse innen relevant fagområde, fortrinnsvis innen HR, organisasjonsutvikling, teknologi, økonomi/business
 • Noen års erfaring som leder, gjerne fra konsulentbransjen
 • Erfaring fra en tilsvarende HR-enhet, hvor support og analyse har vært en sentral del
 • Solid forståelse for teknologi og implementering av nye digitale løsninger

Vi trenger deg som er:

 • glad i folk og liker å lede
 • analytisk anlagt og ser muligheter
 • kundeorientert og serviceinnstilt
 • innovativ og trives med stadige endringer

I 2024 flytter vi til et av Oslos mest moderne og grønne kontorbygg midt i bykjernen - vi gleder oss helt enormt! Ved vårt hovedkontor garanterer vi deg et engasjerende og utviklende arbeidsmiljø. Vi har et aktivt og levende bedriftsidrettslag, et humorlag som arrangerer utflukter og sosiale begivenheter på tvers av organisasjonen, og ikke minst et meget dyktig fagmiljø.
Videre tilbyr vi konkurransedyktig betingelser, svært gode forsikringsordninger, solid pensjonssparing og en sikker og pålitelig stilling i en av Europas ledende ingeniørvirksomheter.

Nysgjerrig på stillingen?

Ta kontakt med Vibeke Østensjø, HR-direktør tlf: 97598641, eller
Birgit Rosendahl, Seniorrådgiver Rekruttering og Talent Acquisition tlf: 93006264.


Powered by Labrador CMS