Stillingsannonse:

Trives du i rollen som prosjektleder? Vi søker prosjekt- og bemanningsleder

Søknadsfrist: 9.februar 2022

Om stillingen

Arbeidsgiver: ISS Facility Services AS

Stillingstittel: Prosjekt- og bemanningsleder

Søknadsfrist: 9.februar 2022

Ansettelsesform: Fast

Sted: 0195 Oslo

Kontaktperson: Inger- Lovise Lunde

Telefon: 991 12 733

Trives du med å løse komplekse oppgave som fører til en bedre hverdag for driftsapparatet? Trives du med å lede andre og skape motiverte medarbeidere? Da håper vi at du ønsker å utvikle vår interne bemanningsavdeling og lede avdelingen til suksess.

Vi søker nå en strategisk og operativ prosjekt– og bemanningsleder, som kan utvikle vår bemanningsavdeling. Som bemanningsleder skal du sikre en optimal vikar- og bemanningspool, og du blir ansvarlig for et team bestående av tre bemanningskoordinatorer.

Du blir viktig i vårt ønske om å posisjonere ISS i kampen for talentene. Vårt vikar- og bemanningspool skal bidra til at våre divisjoner kan benytte motiverte og trente medarbeidere på en fleksibel måte. Din avdeling skal lette hverdagen for våre driftsledere.

Prosjektet er i startgropen, og vi søker deg som kan sikre fremgang og øke omfanget til å gjelde alle våre divisjoner. I rollen må du være forberedt på mye selvstendig arbeid. Samtidig er du ikke alene! Du vil være del av et motivert People & Culture team bestående av HR Støtte, HR Business Partners og ISS Akademiet, samtidig som du vil jobbe tett mot våre kollegaer i drift.

Arbeidsoppgaver:

Hverdagen vil bestå av prosjektplanlegging, organisering, oppfølging, vurdering og rapportering. I denne nyopprettede stillingen vil du ikke komme til dekket bord, men tvert imot få muligheten til å forme og sette ditt preg på rollen.

 • Hovedansvar for å planlegge, gjennomføre og evaluere prosjektet som er delt opp i flere faser.
 • Ansvar for at prosjektet gir det ønskede resultatet, og at resultatet leveres innenfor avtalte rammebetingelser
 • Ansvar for rapportering og utforming av plandokumenter og møtereferat
 • Organisere og delegere oppgaver til andre på teamet

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som ønsker en jobbhverdag fylt med store og små utfordringer, som er målrettet og fleksibel. Du er flink til å prioritere og legge opp din egen arbeidshverdag og trives med å ha mye ansvar og kunne ta beslutninger. Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner og trives med mange interessenter på ulike nivå i organisasjoner.

Vi håper du kan huke av noen av punktene på ønskelisten:

 • Prosjektledererfaring
 • Erfaring fra bemanningsplanlegging
 • Sterk kompetanse innenfor ulike IT-systemer
 • God forståelse for drift og verdiskaping
 • God økonomisk forståelse

I tillegg er det en fordel hvis du har erfaring fra;

 • Kompetansekartlegging og kompetanseutvikling
 • Opplæring og pedagogikk
 • Samarbeid med tillitsvalgtapparat
 • Kunnskap om regelverk AML med hovedvekt på arbeidstidsordninger, ansettelser og arbeidsavtale

For å lykkes og sikre gode løsninger i en travel hverdag, er det avgjørende med god forståelse for drift og driftsapparatet. Du søker helhet i jobben du gjør, og har samtidig øye for viktige detaljer.

Har du spørsmål om stillingen ta kontakt med HR-sjef, Inger Lovise Lunde på telefon 991 12 733

Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen og tenker at ISS er et sted du ønsker å jobbe? Da håper vi at du sender inn en søknad, slik at vi kan bli bedre kjent med deg!

Om arbeidsgiveren

ISS Facility Services er en del av et verdensomspennende facility management-konsern. I Norge er vi markedsleder og en viktig pådriver for utvikling av bransjen. Vi tilbyr tjenester innen renhold, restaurant- og kantinedrift, eiendomsdrift, og kontorstøtte med supporttjenester – både som enkelttjenester og som integrerte løsninger.I ISS jobber vi daglig for å skape en bedre verden gjennom stedene der mennesker møtes. Disse møteplassene skapes av mennesker hver eneste dag, og det er disse menneskene som er vår viktigste ressurs. Samfunnsansvar står sentralt i ISS. I samarbeid med våre kunder og leverandører står vi i en unik posisjon til å positivt påvirke våre omgivelser, både når det gjelder mennesker, samfunn og miljø. Med over 120 forskjellige nasjonaliteter er ISS en viktig inkluderings- og integreringskanal – og det er vi stolte av!ISS Facility Services er en av Norges største private arbeidsgivere med nesten 10 000 medarbeidere og en årlig omsetning på mer enn fem milliarder. Selskapet har 60 regionskontorer med hovedkontor i Oslo

Powered by Labrador CMS