Stillingsannonse:

Uten Sporveien stopper Oslo. Er du HR-sjefen som holder oss på riktig spor?

Søknadsfrist: 11. september 2022

Om stillingen

Arbeidsgiver: Sporveien AS

Stillingstittel: HR-sjef konsern

Søknadsfrist: 11. september 2022

Ansettelsesform: Fast

Sted: Økernveien 9, 0653 Oslo

Kontaktperson: Jette F. Christensen

Telefon: 958 52 870

I Sporveien utgjør medarbeiderne den viktigste ressursen i å nå målet om å knytte Oslo sammen. Nå ser vi etter en HR-sjef som skal bygge opp og utvikle HR som fagfelt.

Vår nye HR-sjef konsern får ansvar for digitalisering, effektivisering og profesjonalisering av HR-tjenestene i organisasjonen. Gjennom faglig veiledning og strategisk rådgivning blir du en viktig ressurs for ledere og ansatte. En sentral del av rollen er daglig ansvar for samhandling med fagforeningene, som premissgiver og deltager i arbeidsgivers forhandlingsdelegasjonen.

Du vil stå for den daglige ledelsen av HR-driftsavdelingen på ca. 15 årsverk, med tre direkterapporterende ledere. I tillegg får du personalansvar for heltids tillitsvalgte og faglig koordineringsansvar for HR-fagsjefene i de ulike forretningsområdene.

Vi ser etter deg med bred HR-faglig bakgrunn og innsikt i lov og avtaleverk, fortrinnsvis med erfaring fra samhandling med fagforeninger i større virksomheter. Som person er du handlekraftig, diplomatisk og en god kommunikator, med en inkluderende og trygg lederstil.

Stillingen rapporterer til konserndirektør HR, Juridisk og Kvalitet.

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktig lønn og gode arbeidsvilkår
  • Muligheter for videreutvikling og kompetanseheving
  • Treningsrom på jobb og et aktivt foreningsliv blant de ansatte med bl.a. bedriftsidrettslag, korps og turgruppe
  • Fribillett til ansatte og deres familie inntil sone 2 på Ruters rutenett i Oslo og Akershus. Fribillettene fordelsbeskattes i h.t. regelverk for dette

Vi er stolte av vårt mangfold blant våre ansatte og ønsker søkere uavhengig av kulturell bakgrunn, kjønn og alder. Vi er underlagt offentlighetsloven. Dette innebærer at offentlige søkerlister vil bli utarbeidet (§ 25). Vi foretar bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater gjennom Semac AS.

Er du interessert i å høre mer om stillingen? Ta en telefon. Bestemmer du deg for å søke bør du gjøre det så fort som mulig, men senest innen 11.09.2022.

Om arbeidsgiveren

Sporveien er Norges største leverandør av kollektivtransport målt i antall reiser.Konsernet har om lag 3 590 ansatte og en omsetning på fem milliarder kroner. Sporveien eier, utvikler og forvalter infrastrukturen knyttet til T-bane og trikk. Sporveien er en samfunnskritisk virksomhet med stor betydning for miljøet, bylivet og folks hverdag.

Powered by Labrador CMS