Stillingsannonse:

Vil du lede HR- og kommunikasjonsteamet i fremtidens mediehus?

Søknadsfrist: 31.januar 2022

Om stillingen

Arbeidsgiver: Story House Egmont

Stillingstittel: HR- sjef

Søknadsfrist: 31.januar 2022

Ansettelsesform: Fast

Sted: Nydalsveien 12, 0484 Oslo

Kontaktperson: Marie Traalum

Telefon: 976 24 090

Story House Egmont er en del av Egmontkonsernet, som er en stiftelse der hele overskuddet går til utvikling av våre selskaper, samt å skape et bedre liv for utsatte barn og unge. Vår portefølje spenner fra redaksjonell og kommersiell innholdsproduksjon, til selskaper innen e-commerce og digitale byråer. Vi har en solid grunnmur i våre kjente merkevarer, fra den spreke 110-åringen Hjemmet, Donald Duck, Kamille, Villmarksliv, Bonytt og klikk.no. Samtidig har vi etablert nye forretningsmodeller i vårt profil- og innholdsbyrå Egmont People.

Nå søker vi en HR-sjef som skal lede HR- og kommunikasjonsteamet, og være en viktig ressurs for bedriften i vår spennende reise med å utvikle fremtidens mediehus.

Ansvar og arbeidsoppgaver

Som HR-sjef vil du ha overordnet ansvar for HR og kommunikasjon, og være en sentral bidragsyter innen organisasjons- og kulturutvikling. Du får ansvar for å utvikle våre interne HR-prosesser og policys, og sikre at bedriften har en moderne, effektiv og strategisk HR-avdeling. Du vil være en aktiv støttespiller for ledere på ulike nivåer i selskapet, og jobbe for at selskapet oppleves som en attraktiv arbeidsgiver som tar vare på og utvikler våre ansatte.Som HR-sjef vil du ha en bred kontaktflate internt og jobbe tett mot lønn, IT, strategi og ledelse, og du får i tillegg et stort nettverk i Egmontkonsernet.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Du er faglig sterk innen HR, har et analytisk blikk, og ser verdien i å jobbe både operativt og strategisk innen hele HR-området. Du er nysgjerrig, engasjert, glad i mennesker og har et brennende ønske om å bidra til at andre lykkes. Du har en inkluderende og uformell stil, er strukturert og god til å prioritere og sørger for at teamet leverer der det gjelder, i en tidvis travel, men hyggelig hverdag.

For at du skal lykkes i stillingen ser vi for oss at du har utdanning innen HR eller liknende og minst 5 års relevant arbeidserfaring, inkludert ledererfaring. Du har jobbet med planlegging og gjennomføring av endrings- og omstillingsprosesser, og har en coachende kommunikasjonsstil. Det er en fordel om samarbeid med fagforeninger og kjennskap til tariffsystemet, er en del av din erfaringsbakgrunn.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en spennende rolle med stort utviklingspotensial i et moderne mediehus. Vi har engasjerte, kreative kolleger, med et stort spenn i alder, interesser og faglig fokus, som brenner for historiefortelling.Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, inkludert helseforsikring. Vi har treningstilbud, frokostseminarer, hytteforening og eget sangkor, samt filmklubb med egne kino i huset, hvor det jevnlig er filmvisninger. Vi holde til i flotte, funksjonelle lokaler sentralt i Nydalen.

Hvis du har spørsmål vedrørende stillingen er du velkommen til å kontakte Økonomidirektør Anne Mari Nordbø, tlf. 991 61 425 eller HR-rådgiver Marie Traalum, tlf. 976 24 090

Om arbeidsgiveren

Story House Egmont utgir blader, magasiner, tegneserier, bøker og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Vi er også medeier i flere suksessfulle selskaper innen e-handel og marketing services. Vårt motto We bring stories to life – har sterke publisistiske verdier. Vi lager godt innhold og journalistikk i verdensklasse, og utvikler attraktive forbrukerfellesskap og merkevarer. Story House er en del av Egmont, et av Nordens ledende mediekonsern. Egmont står bak TV 2, Nordisk Film, Cappelen Damm, samt Lindhardt og Ringhof i Danmark. Egmont er en stiftelse der hele overskuddet går til utvikling av våre selskaper, samt å hjelpe utsatte barn og unge, og det er vi stolte av!Vi brenner for å skape hverdagsmagi, både for kundene våre og i vår egen arbeidshverdag. Hos oss vil du møte engasjerte, positive og endringsdyktige folk som bryr seg om hverandre og som jobber sammen for å nå et felles mål. Vi tror på verdien av at vi er ulike og har ulike perspektiver. Det er gjennom ulikhet de gode historiene blir til. Vi ønsker derfor mangfold velkomment.

Powered by Labrador CMS